136009
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy cieplnego utrwalania żywności / Zenon Ziemba. - Wydanie 2 zmienione i uzupełnione / przez Józefa Synowieckiego i Mariana Naczka. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1993. - 373, [3] strony : fotografie, rysunki, wykresy ; 24 cm.
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66 [Magazyn główny], 66 (2 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 661/669 [Magazyn czytelni] (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Rez., summ.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rol. oraz wydziałów chemii żywności politechnik, także dla technologów żywności w zakł. prod.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej