135866
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [i inni]. - Wyd. 7. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2000. - 582, [2] strony : ilustracje ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 664 (1 egz.)
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej